Víz Revitalizáló (élénkítő)Ára: 12.000,- Ft

A víz minőségbeli javulása a belső szerkezet eredeti rendjének és stabilitásának visszaállítása által.

Hogyan lesz a víz élénkített?

A Revitalizáló Technológia az információ átadásának technológiája. A vízhez nem adunk hozzá semmit, és nem is veszünk el belőle semmit. Ami a különleges az eljárásban, hogy az ezen kezelés által élénkített víz olyan tulajdonságokra tesz szert, amelyekkel a természetben már csak kevés víz rendelkezik: rendkívül nagy ellenálló képessége lesz, amely megvédi a káros külső hatásoktól. A kifejlesztett technológia által az élénkített víz minden - emberre, állatra és növényre ható - pozitív tulajdonsága átruházható más vizekre

megnövelt oldó hatás
megváltozott mikrobiológiai viselkedés
erősebb öntisztulás


Változások és hatások

A Revitalizáló Technológia alkalmazói a következőkről számoltak be:

 • jobb ízű víz
 • megnövelt tartósság
 • nagyobb vízivási igény
 • a vízzel készült ételek ízletesebbek
 • növények jobban nőnek
 • feltűnően szép virágzás

  Egy vendéglős:
  "Sok salátát használunk az étteremben, és néha előfordulhat, ha nagyon meleg van, hogy egy kicsit fonnyadt lesz a levél. Ilyenkor egy negyed órára Revitalizált-vízbe tesszük a salátalevelet, és utána úgy néz ki, mintha teljesen friss lenne!"

  Egy kertész:
  "Mindig gondot okozott a Bonsai-fáim életben tartása, egy éve azonban úgy fejlődnek, mint még soha."

  Egy kaszinóból:
  A kärnten-i Velden gyógyközpontban mindig gond volt a klímaberendezéssel. Az alkalmazottak állandósult panaszai (kellemetlen levegő és irritált nyálkahártya) miatt a kaszinó igazgatója, Othmar Resch szokatlan lépésre határozta el magát: 1997 tavaszán beépíttetett egy vízélénkítő készüléket a klímaberendezés vízutánpótlásába azzal a határozott céllal, hogy vendégei és alkalmazottai számára az optimális levegőminőséget biztosítson. Körülbelül egy év után vízmintákat vettek a rendszerből, és egyértelműen megmutatkozott a víz minőségbeli javulása. A mikrobiológiai stabilizáló vegyszerek adagolása már nem szükséges. Resch igazgató az eddig tapasztaltakról így nyilatkozik: "Időközben már teljesen mellőzük ezeket a vegyszereket, és az üzemeltetésünk is meglepetten tapasztalta, hogy még mindig nem szükséges ezek hozzáadása, és a mért értékek is kiválóak - amit a graz-i Hygienikum is visszaigazolt. Azóta nem téma már az üzemeltetői megbeszéléseken az épület levegőminőségének problémája sem. Az alkalmazottak egyértelműen érzik, hogy a ház levegőminősége javult." Már tervbe van véve a vízélénkítő technológia alkalmazása más kaszinókban is.

  A Polgármester:
  Ludwig Bieringer "helyi császár" (tartományi képviselő és polgármester) mára élő salzburgi legenda. Az, hogy fejjel átmegy a falon, nála inkább megszokott, mint kivételes esemény. Ez az oka annak, hogy a Wals-Siezenheim nevű község a világ "legélénkítőbb" községének nevezheti magát. Négy óvoda, egy idősek otthona, a sportcsarnok, a községi hivatal, a nagy iskolaközpont, a község ékszerdoboza, a 3.000 ember számára helyet biztosító Walserfeld-csarnok, valamint minden középület rendelkezik a vízélénkítéssel. A polgármesternek az ötletet az idősek otthonának vezetője, Horst Daxberger adta. Ő volt az, aki 1997-ben az otthon kerti tavában kísérletezett az élénkítő-technológiával, a tó rendkívül rossz biológiai állapotban volt. Ténylegesen sikerült elérnie, hogy a romlott víz, amelyben a tavirózsák már alig éltek, újra kitisztult. Fokozatosan új élettel telt meg a kis tó. Horst Daxberger minden fejleményt lefényképezett és dokumentált. Az eredményeket Bieringer asztalára tette. A polgármester minden őt kritizálónak, hiszen minden polgármesternek van kritikusa, egyszerűen csak annyit mond: "Működik!"

  Az "ifjú" lovashölgy:
  Sokan ismerik azt az érzést, amikor nyáron az ujjak annyira megvastagodnak, hogy a gyűrűk már csak nehezen, szappanos vízbe áztatva húzhatóak le, és a lábak annyira megdagadnak, hogy a cipő túl szoros lesz. Hűvös borogatás és a lábak felpolcolása nagyjából az egyetlen lehetőség a megkönnyebbülésre. A burgenlandi Eisenstadt Haidehof lovasiskolájában Brigit Minnichnek meg kellett állapítania 24 éves Sunrise nevű kancájánál, hogy a lovak is szenvedhetnek ettől a jelenségtől. Kb. öt éve kezelik a koros lóhölgyet különböző víztelenítő és vérkeringést szabályozó gyógyszerekkel és kötésekkel, mert nyaranta felgyűlik a víz a lábaiban. Aztán Birgit apja, Matthias Gross beépíttetett egy élénkítő - készüléket. Azóta Sunrise és a többi 37 ló csakis az élénkített vizet isszák meg. Minden más ugyanaz maradt: az istálló, a táp, a karám, a gondozás. "Először nem is gondoltam arra, hogy a víznek valami köze lehet hozzá. Csak azon csodálkoztam, hogy Sunrisenak elmúlt nyáron nem voltak duzzanatai. Aztán elgondolkodtam - az egyetlen, ami változott, az a víz" állapítja meg a tulajdonos. "Koros kancánknak most olyan lábai vannak, mintha három éves lenne. A krónikus ínhüvelygyulladás javult, és Sunrise lényegesen élénkebb - mintha megfiatalodott volna."

  A Patikus:
  Az élénkítő technológiára ügyfelei hívták fel Dr. Imhoff figyelmét: "Fontos, hogy előítéletektől mentesek legyünk, és határozott képet alakítsunk ki magunkban. Ami engem meggyőzött, az egy ízlelő próba volt, amelyet egy-egy pohár élénkített ill. kezeletlen vízzel végeztünk el. Két külön világ volt! Noha itt Garmischban már eleve jó minőségű az ivóvizünk, az élénkített víznek annyival finomabb volt, mintha közvetlenül egy hegyi patakból vették volna. Most van egy vízélénkítőnk otthon is és a patikában is. Mindannyian érezzük a különbséget; a zuhanyzás és a fürdés például sokkal frissítőbb, mint régebben." Dr. Imhoff többek között fürdőolajai és szappanai gyártásánál használja az élénkített vizet. Az italokba szintén élénkített vizet tesz. "A víz rendkívül fontos" - véli Dr. Imhoff - "egy felnőttnek napi 3 litert kellene naponta fogyasztania. Az ember szervezetének háromnegyede víz, ami azt jelenti, hogy mi magunk vagyunk a víz! Tényleg jövedelmező lenne, további kutatásokat végezni a víz területén."
 •  

  Kapcsolat: 06 293 418 86, 06 209 35 25 02